شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی از بزرگترین و معتبرترین مراکز توزیع فولاد های آلیاژی در ایران به شمار می رود این شرکت هر ساله با بررسی علمی بازار فولاد و بروز رسانی تجهیزات خود تلاش مینماید تا محصولاتی با کیفیت و عملکرد بالا را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

  • ۰
  • ۰

طبق یک گزارش جهانی، بازار فولاد و مس یک دوره ی اصلاحی جدید را جدید را شروع کرده، این امر به دلیل به عدم هماهنگی تقاضا با افزایش عرضه در این بازار ها و عمدتا بدلیل عدم تصمیم گیری دولت امریکا در مورد انقلاب اقتصادی مورد نظر خود با سرمایه گذاری در زیرساخت هاست، ولی لازم به ذکر است که هرچند این موارد گفته شده است اما بی لطفی است اگر ما افزایش ظرفیت های اقتصادی در ادامه سال 2017  را نا دیده بگیریم.

چین، در شوک فولادی

 علت کاهش یافتن قیمت ها در یک ماهی که گذشت مشخص شد. دلیل این اتفاق انتشاری بود که از شاخص تولیدی فولاد در چین طی هفته ی اخیر منتشر شد. دراین گزارش بیان شده که ظرفیت تولیدی فولاد نسبت به سال گذشته 4.6 درصد رشد داشته و به بالاترین مقدار خود در 5 سال اخیر رسیده است. باید این نکته را در نظر گرفت که با توجه به تحقق 201 میلیون تن تولید سال 2017 توسط کشور چین، پیش بینی بازار فولاد بر این است که بازار فولاد با مازاد عرضه روبرو خواهد شد.

همچنین طبق آخرین عملکردهای تولید و فروش فولاد سازان انجمن جهانی فولاد که شامل 66 کشور عضو است، تولید فولاد در جهان در ماه مارس 5.7 درصد افزایش یافته است. البته گزارش های خوب تولیدی، شرکت ها را از افزایش قیمت فولاد نا امید نکرده است، چراکه از سوی دیگر انتشار آمار اقتصادی چین با رشد 6.9 درصدی که 0.4 درصد بالاتر از هد ف گذاری دولت است موجب تقویت بازارها در دو روز کاری اخیر شده است. بر همین اساس موسسات بین المللی نیز پیش بینی های کلی خود را در خصوص اقتصاد چین افزایش دادند و بهره اوراق قرضه در بازار چین کاهش یافت. کاهش موجودی انبارهای فولاد در چین برای سومین روز پیاپی (تا 21 آوریل) نشان می دهد، انتظار بازار از تداوم رشد اقتصادی چین بعنوان بزرگترین اقتصاد جهان، همچنین جدیدترین تصمیم ترامپ مبنی بر ممنوعیت واردات فولاد از 10 کشور صادرکننده از جمله چین، روسیه و بریتانیا امیدواری به افزایش سرمایه گذاری در زیرساخت ها را افزایش داده است و موجب شده تا تقاضای آن تقویت شده و قدری از کف قیمتی خود فاصله بگیرد. با این وجود به نظر می رسد که رشد قیمت فولاد نیاز به محرک های واقعی طرف تقاضا دارد که اصلی ترین آن استمرار بهبود عملکرد اقتصادی کشورهاست چراکه بازارها به اندازه کافی از اخبار اشباع شده است.

  • ۹۶/۰۲/۰۹
  • hamiran steel

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی