شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی از بزرگترین و معتبرترین مراکز توزیع فولاد های آلیاژی در ایران به شمار می رود این شرکت هر ساله با بررسی علمی بازار فولاد و بروز رسانی تجهیزات خود تلاش مینماید تا محصولاتی با کیفیت و عملکرد بالا را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

۲۵ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در سال های گذشته، به دلیل آنکه کشور چین اقدام به تولید بیش از حد و نیاز فولاد کرده بود، مورد انتقاد شدید کارشناسان اقتصادی و فعالان بازار و رهبران سیاسی شده بود. به همین دلیل در سال 2015 کشور چین اعلام کرد که قصد دارد تا صنعت فولاد خود را بازسازی نماید. همچنین طبق تعهدی که داده بود، باید تا سال 2020 حدود 10% از حجم تولید فولاد خود را کاهش بدهد. بدین منظور که حدود 100 تا 150 میلیون تن باید از ظرفیت تولیدی کاهش یابد.

با وجود تصوراتی که پیش آمده بود، اعم از عملی نشدن این طرح ها و به وقوع نپیوستن تعهدات چین، در حال حاضر شاهد کاهش تولید فولاد در این کشور هستیم. طبق آمار هایی که اخیرا به دست آمده، در 18 ماه گذشته دولت چین توانسته تا حدود 100 میلیون تن از تولید فولاد خود را کاهش بدهد. لازم به ذکر است این میزانی که چین در تولید فولاد خود کاهش داده، برابر است با میزان تولید فولاد یکسال در کشور ژاپن!

رشد درآمد فولادسازان بزرگ چین

چین اعلام کرد تا انتهای ماه ژوین سال جاری یعنی حدود 20 روز قبل تمامی واحد های فولادسازی غیرقانونی که محصولاتی بی کیفیت تولید می کردند را تعطیل می کند که این سیاست باعث می شود تا واحد های فولاد سازی بزرگ این کشور شاهد افزایش درآمد و سودآوری باشند. آمارها نشان می دهد در فصل اول سال 2017 میلادی میزان فروش شرکت فولادسازی بایوشان 77 درصد نسبت به سال قبل رشد کرد در حالیکه نرخ رشد فروش شرکت اهن و فولاد هی بی 59 درصد و فروش شرکت اهن و فولاد آنشان 72 درصد افزایش یافت.

رشد درآمد واحدهای فولادسازی بزرگ چین را می‌توان به علت افزایش قیمت محصولات این کشور دانست.از طرف دیگر با تعطیل شدن واحدهای غیرقانونی و افزایش نظارت بر عملکرد واحدهای فولادسازی و انتشار گازهای آلاینده از واحدهای فولادسازی کمتر می شود و مشکل آلودگی هوا هم در این کشور برطرف خواهد شد.

شرکت حامیران استیل، دارای نمایندگی رسمی فولاد بهلر آلمان .

 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

عملیات کربوره کردن به دو دسته تقسیم می شوند :
1-عملیاتی که منجر به ترکیب شیمیایی سطح فولاد می شوند که به عملیات حرارتی شیمیایی معروفند .
2-عملیاتی که بدون تغییرترکیب شیمیایی سطحباعث سخت شدن می شوند که به سخت کردن موضعی معروفند .


 

روش کربوره کردن فولاد :


موقعی که یک قطعه فولاد کم کربن (0.15١%) را در موادکربن دار(مثل ذغال ) قرار داده و در درجه حرارت بالایی نظیر 925 درجه سانتی گراد حرارت دهیم،کربن از ماده کربن دار به داخل سطح قطعه نفوذ می کند که در مدت چند ساعت سطح قطعه در حدود 1.2 % کربن به خود جذب خواهد کرد ، و به این طریق می توان قطعه ای بدست آوردکه مغز   آن را فولاد کم کربن و سطح آن را فولاد پر کربن تشکیل داده است .
اگر قطعه ی مزبور را سخت کنیم در سطح قطعه مارتنزیت پر کربن تشکیل می شود و دارای سختی زیادی است، این در حالی است که مغزقطعه همان درصدکربن اولیه را داراست (0.15%) واز تافنس خوبی برخوردار است .
 به طور کلی محیط کربوره کردن را می توان در 3 حالت جامد ،مایع . گاز ،انجام داد:
1- کربوره کردن جامد :در این روش قطعه فولاد کم کربن را به همراه مواد کربوره کردن فولاد مثل ذغال سنگ در داخل یک قوطی در بسته گذاشته وسپس 875 تا925 درجه حرارت می دهند که با افزایش درجه حرارت ویا زمان کربوره کردن ، ضخامت لایه کربوره شده افزایش می یابد. قطعه رابه علت  اینکه ممکن است در آن شکست ایجاد شود ویا سختی آن کاهش یابد،مستقیماً کوئینچ نمی کنند و ممکن است درهوا ویا در قوطی سمانتاسیون سرد کنند وسپس تا درجه حرارت سخت کردن مناسب حرارت داده ودرآب یا روغن کوئینچ کنند.
2-  کربوره کردن مایع : دراین روش قطعه در مذاب مخلوط های نمک سیانید سدیم (20تا50) درصد و کربنات سدیم (40) درصد با مقادیری کلرید باریم و کلرید سدیم در دمای 870 تا 950 به صورت معلق در مذاب فوق به مدت 5 دقیقه کربوره می شود.
کربوره کردن گازی: در این روش قطعه را در 900 در جه به مدت 3 تا 4 ساعت در اتمسفری که شامل گاز هایی نظیر متان ) CH4 ) ویا پروپان کربوره می کنند .


مراحل کار:


 نمونه تهیه شده را که یک فولاد 37ST است رادر ظرفی با 80%زغال سنگ ،15% ،2.5 تا 5%کربنات سدیم قرار می دهیم و پس از مدت چند ساعت نمونه را خارج کرده و جهت صاف شدن سطح و مشاهده آن، پولیش می کنیم و سختی آن را اندازه گیری می نماییم که حدود 61RA و سپس قطعه را مطابق توضیحات تئوری آزمایش مجدداً حرارت داده و پس از 10 دقیقه آن را از کوره در آورده و پولیش می نماییم و ساختارآن را مشاهده  وسختی آنرا بدست می آوریم که این فولاد در حدود  83RA و ساختار مارتنزیتی داشت. و تاثیر کربوره کردن فولاد با این تست سختی به خوبی قابل مشاهده می گردد.


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰


 
در طی روز های اخیر شاهد حضور گسترده تولید کنندگان بیلت ایران در بازار های صادراتی هستیم. در یک سال گذشته، شاهد افزایش فروش به آسیا بودیم که دلیل این امر می تواند از دست دادن قدرت رقابت قیمت های چینی باشد. همچنین در طول این مدت شاهد حضور ببیشتر و بهتر کارخانه های ایرانی در کشور های حوزه خلیج فارس نیز بوده ایم. علاوه بر مواردی که ذکر شد، کشور ترکیه مشتری درجه یک بیلت سی آی اس می باشد که با عرضه کنندگان ایرانی نیز ارتباط نزدیکی پیدا کرده است.البته با وجود این تفاسیر، هنوز مشخص نیست که ایران بتواند سهم چشم گیری از واردات بیلت ترکیه پیدا کند.

در نیمه نخست 2017 ترکیه حداقل 165 هزار تن بیلت از ایران خریداری کرده که نیمی از آن نیز توسط تجار به فروش رفته است. در جولای نیز 40 هزار تن دیگر وارد ترکیه خواهد شد. در این بین سال 2016 ترکیه در کل 80 هزار تن بیلت از ایران خرید. انتظار می رود نیمه دوم سال نیز فروش بیلت ایران به ترکیه افزایش یابد ولی باید دید در درازمدت ایران موفق می شود سهم بیشتری از بازار ترکیه را از آن خود کند.

کارخانه هایی که بانک ندارند یا شرکت سهامی عام نیستند و یا روابط تجاری جدی با امریکا ندارند در امانند. از طرفی مسافت کمتر سی آی اس تا ترکیه نیز نسبت به ایران مطرح است. کارشناسان معتقدند روابط تجاری عرضه کننده های بیلت ایران و ترکیه در حال حاضر تنها یک فرصت تجاری است و سی آی اس همچنان بازار این کشور را در دست دارد.

اصلی ترین مانعی که بر سر راه توسعه ی تجارت ایران است، تحریم های موجود علیه ایران می باشد. بدلیل آنکه خرید کردن از دولت ایران ریسک های خاص خود را دارد، کارخانه داران ترکیه ترجیح می دهند تا بیلت سی آی اس را به عنوان منبع اصلی تامین کنند. البته با توجه به موارد فوق، باید این موضوع را نیز در نظر بگیرید که هر محموله 40 تا 50 هزار تن باید باشد. کارخانه هایی که بانک ندارند یا شرکت سهامی عام نیستند و یا روابط تجاری جدی با امریکا ندارند در امانند. از طرفی مسافت کمتر سی آی اس تا ترکیه نیز نسبت به ایران مطرح است. کارشناسان معتقدند روابط تجاری عرضه کننده های بیلت ایران و ترکیه در حال حاضر تنها یک فرصت تجاری است و سی آی اس همچنان بازار این کشور را در دست دارد.

برخی از محصولات فروش شرکت حامیران: فولاد سردکار - فولاد گرمکار - فولاد تندبر - فولاد پلاستیک - فولاد خشکه هوایی - فولاد بهلر - فولاد SPK - فولاد MO 40 - فولاد VCN 150 - فولاد 44 33 - ورق CK 45

 

 

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

            

اخبار بازار فولاد در اروپا حاکی از افزایش مصرف فولاد است. طبق گزارشات بدست آمده از وضعیت بازار فولاد اروپا، در نیمه ی دوم امسال شاهد یک چشم انداز مثبت برای مصرف فولاد بوده ایم. طبق پیش بینی ها انجام شده، کارشناسان بازار منتظر هستند تا به زودی بازار فولاد اروپا، رشد 2/4 درصدی را نیز تجربه کند و میزان تولید فولاد نیز افزایش یابد. طبق برسی های به عمل آمده از مرکز یوروفر در سه ماه اول امسال، مصرف فولاد در اروپا 4.1 درصد رشد سالانه داشته است. 

از جمله عواملی که میتوان به آنها به عنوان بهبود بازار فولاد اشاره کرد، افزایش تقاضا در بخش تولید لوازم خانگی، عملکرد مطلوب در بخش های ساخت و ساز و خودرو سازی می باشد.

بازار سی آی اس روندی صعودی دارد

قیمت های بیلت سی آی اس روندی صعودی دارد و به دلیل رونق بازار مقاطع، پایین بودن موجودی بازار، رونق داشتن بازار قراضه و بهبود یافتن تقاضای بیلت، بازار بیلت سی آی اس همچنان موقعیت خود را در اوج حفظ کرده است. یمت های پیشنهادی سی آی اس 10 دلار دیگر بالا رفته به 430 تا 435 دلار هر تن فوب نیز رسیده است و معاملاتی در 425 دلار هر تن فوب به ثبت رسیده است.

در شرایط کنونی بازار مهم ترین خریدار بازار کشور مصر می باشد که بیلت سی آی اس در این کشور 440 تا 445 دلار هر تن سی اف آر می باشد. البته لازم به ذکر است که خریداران مصری قیمت پیشنهادی 450 دلار در هر تن سی اف آر را قبول نکردند. در خاور دور نیز بیلت سی آی اس 445 تا 455 دلار هر تن سی اف آر است در حالی که یک هفته قبل 435 تا 445 دلار هر تن سی اف آر بود.

 

شرکت حامیران استیل، دارای نمایندگی رسمی فولاد بهلر آلمان .


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

                   

فولادهای تریپ (TRIP ) عبارت است از یک ریزساختار که معمولا فریت آلوتروپیک یا بینیت عاری از کاربید و آستنیت باقیمانده غنی از کربن می باشد. آستنیت باقیمانده متحمل استحاله مارتنزیتی در قسمت طول تغییر شکل می گردد که توانایی فولاد به کار سخت شدن را زیاد می کند ، پس  ناپایداری پلاستیک به تاخیر می افتد. در این شرایط مارتنزیت ریزساختار را استحکام می دهد. سیلیسیوم یک عنصر حیاتی در این فولادها است، و غلظت آن معمولا بیشتر از %1 می باشد چون از رسوب سمنتیت در طول تشکیل بینیت بالایی جلوگیری میکند ، به همین دلیل اجازه باقیمانده آستننیت را می دهد. یک سری تحقیقات بسیار گسترده در رابطه با این فولادها صورت گرفته است، موضوع کاملی می باشد و فولادها بصورت تجاری استفاده می شوند و در صنعت اتومبیل مورد استفاده قرار میگیرد. سیلیسیوم در غلظت هایی که استفاده می شود می تواند اثرات نامطلوبی روی کیفیت سطحی فولاد داشته باشد. به همین دلیل، یک شبکه عصبی طبق داده های مقالات روی فولادهای TRIP  مرسوم  ایجاد شده بود و با یک الگوریتم ژنتیک ترکیب شد تا مشاهده کند که آیا ممکن است یک فولاد با غلظت سیلیسیوم پایین ایجاد شود که در ان هنوز آستنیت باقی بماند یا خیر. از اینرو ، یک نظریه جدید در فولادهای TRIP  کشف شد ، با یک ریزساختار که شامل دندریت های فریت و یک مخلوط از فریت بینیتی و آستنیت با قیمانده غنی از کربن بود. فولاد تولید و تست گردید و یک استحکام کششی حدود 1Gpa  و یک ازدیاد طول %23 مشاهده گردید.

 

 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

افزایش ورق گرم صادراتی چین

به دلیل رونق یافتن بازار داخلی چین، رشد قیمت چشمگیری را در روز های اخیر شاهد بودیم. در پنجمین هفته نیز قیمت ورق گرم صادراتی چین افزایش پیدا کرد و این افزایش قیمت ها به اوج سه ماه گذشته رسیده است. ورق گرم بطور میانگین 10 دلار افزایش قیمت هفتگی داشت و به 4865 دلار هر تن فوب رسیده است.

در هفته های اخیر(5 هفته گذشته) شاهد افزایش قیمت 5 دلاری بودیم؛ ورق گرم صادراتی چین 45 تا 50 دلار هر تن رشد قیمت داشته و در اوج قیمتی خود از 28 مارس تاکنون ایستاده است. طبق آمار ها و گزارشات به دست آمده، کشور کره جنوبی خرید قابل ملاحظه ای را داشت. همچنین ورق گرم در بازار داخلی چین 538 تا 544 دلار هر تن درب کارخانه است که تا 16 دلار نسبت به یک هفته قبل بالا رفته است.

 

افزایش تقاضای ورق سرد در روسیه

در هفته های گذشته شاهد طی کردن روند نزولی قیمت انواع ورق در بازار داخلی روسیه بودیم که طبق گزارشات بدست آمده، در حال حاضر قیمت ورق در روسیه ثابت شده است. از جمله مواردی که به ثبات رسیدن قیمت ها کمک کرده است، کاهش فشارهای بازار واردات در کنار بهبود تقاضا و رونق بازار های خارجی می باشد. همچنین گفتنی است که قیمت ورق در بازار داخلی روسیه در ماه ژوئن 5.5 تا 13 درصد کاهش داشته است.

قیمت ورق گرم با احتساب  18 درصد مالیات بر ارزش افزوده، گرم 536 تا 545 دلار هر تن با کرایه حمل در موسکو  و ورق سرد نیز 588 تا 598 دلار هر تن  به ثبت رسیده است. در حال حاضر به دلیل بالا بودن موجودی انبار های تجار روسی، ورق گرم رونق قابل ملاحظه ای ندارد ولی تقاضای ورق سرد در بازار بهبود یافته است.

برخی از محصولات فروش شرکت حامیران: فولاد سردکار - فولاد گرمکار - فولاد تندبر - فولاد پلاستیک - فولاد خشکه هوایی - فولاد بهلر - فولاد SPK - فولاد MO 40 - فولاد VCN 150 - فولاد 44 33 - ورق CK 45

 

 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰


یکی از انواع عملیات حرارتی نرماله کردن می باشد. نرماله کردن یعنی حرارت دادن به فولاد در درجه های حرارتی پایین. در این کار به فولاد آنقدر حرارت کم می دهند که فرایند تبدیل شدن به آستینیت کامل شود. در این مرحله اقدام به سرد کردن فولاد خارج از کوره می کنند.این کار در یک دمای اتاق یا هوای ساکن انجام می شود. بعد از اتمام کار عملیات نرماله کردن، در فولاد یک ساختار دانه ای ریز با خواصی معین شکل می گیرد. عملیات نرماله کردن بسیار مهم می باشد زیرا پایه ی یک عملیات حرارتی برای انجام عملیات حرارتی بعدی است. علت مهم بودن عملیات نرماله کردن این است که توسط نرماله کردن می توان تمام تغیراتی که در نتیجه عملیات قبلی بر روی فولاد در ساختار دانه ای و در خواص معین ظاهر گشته است را بر طرف کرد.

در حین انجام عملیات نرماله کردن،  مهم ترین موردی که بر درجه حرارت تبدیل آستنیت و ریزی پرلیت تاثیر خواهد گذاشت، سرعت سرد کردن است. این سرعت سرد کردن رابطه ای معکوس با درجه حرارت دارد. زیرا با افزایش سرعت سرد کردن، درجه ی حرارت تبدیل آستنیت پاینتر و پرلیت ریزتر خواهد شد. قطعاتی را که بعد از تولید در ساختار آنها خواص میکانیکی نامناسب ایجاد می شود را می توان با کمک عمل نرمالیزه کردن، درست کرد و ساختار نامناسب آنها را از بین برد.

یک دسته از فولاد هاهستند که قابلیت خوبی را برای انجام عملیات براده برداری دارند. این فولاد ها دارای دانه های درشتی هستند که تردی کمتری دارند. برای به دست آوردن این دانه های درشت فولاد، آنها را در درجه حرارت نرمالیزه کردن در ناحیه γ حرارت داده و سپس بطور آهسته اقدام به  سرد کردن آن می کنند.

 

مزایای نرمالایزینگ کردن فولاد:

بالا بردن میزان انعطاف پذیری

یکنواخت کردن ریز ساختار

ریز کردن دانه ها

افزایش قابلیت ماشینکاری

یکنواخت کردن بیشتر عناصر آلیاژی

 

دمای نرمالایز، محدوده دمایی 50 درجه بیشتر از دمای آستنیته است. زیرا اگر بالاتر از آن باشد باعث درشت شدن دانه های فولاد شده و کاهش خواص فولاد را به همراه دارد.که این درشت شدن برخلاف هدفی است که روش نرمالایز دراد.زیرا هدف نرمالایز ریز کردن دانه های فولاد است.

–  وقتی که قطعات بزرگ را سرد می کنند سطح آن به سرع سرد شده اما مغز آن هنوز در دمای بالا وجود دارد و هنگامی که مغز آن سرد می شود و می خواهد از فاز γ به α تبدیل شود جسم تمایل دارد تا حجمش افزایش بیابد اما به دلیل اینکه سطح آن کاملأ شکل گرفته نمیتواند حجمش افزایش یافته و باعث ایجاد تنش در داخل قطعه می شود ، به همین دلیل عملیات نرماله کردن برای قطعات خیلی بزرگ پیشنهاد نمی شود.

در شرایطی که در نرماله کردن فولاد های هیپویوتکتویید محدوده  دمایی آستنیته کردن بالاتر از محدوده دمایی مربوط به آنیل است، ساختار آستنیت و همچنین توزیع عناصر آلیاژی از یکنواختی بالاتری برخوردار خواهد بود. یکی دیگر از اهداف مهم نرماله کردن عبارت است از ریز کردن دانه‌ های درشتی که معمولا موقع کارگرم در دمای بالا و یا در ضمن ریخته گری و انجماد به وجود آمده‌ اند. وقتی که قطعه کارگرم یا ریخته گری شده با دانه‌های درشت در دمایی بین دمای Ac3 و Ac1 قرار بگیرد، دانه‌ های جدید آستنیت جوانه زده و رشد می کنند. در حالی که دمای آستنیته کردن به محدوده دمایی نشان داده شده در شکل زیر محدود شود، آستنیتی با ساختار همگن و دانه‌ های ریز به وجود می آید. حرارت دادن در دماهای بیشتر از محدوده دمایی یاد شده ممکن است موجب درشت شدن دانه‌ ها شود. بنابراین درعملیات نرماله کردن فولادهای هیپویوتکتویید، ابتدا آستنیتی با ساختار همگن و دانه‌های ریز به وجود می‌آید و سپس در اثر سرد شدن در هوا به فریت و پرلیت تبدیل می‌شود. از نظر خواص مکانیکی، میکروساختار حاصل از نرماله کردن می‌تواند در برخی موارد به عنوان عملیات حرارتی نهایی منظور شود. در مواردی که هدف سخت کردن قطعاتی باشد که دارای دانه‌ های درشت هستند، نرماله کردن به عنوان عملیات حرارتی اولیه جهت ریز کردن دانه‌ها استفاده می‌شود.

برای نرمالایز کردن فولادهای هایپریوتکتویید از گستره دمایی بین خط Acm و حدود ۵۰ درجه سانتیگراد بیشتر از آن استفاده می‌شود. انتخاب این محدوده دمایی به منظور ریز کردن دانه‌های آستنیت، انحلال کاربید های راسب شده و همچنین شکسته شدن شبکه پیوسته کاربیدی که احتمالا در ضمن عملیات قبلی در مرز دانه‌ ها به وجود آمده‌ اند، است. از آنجایی که در نرماله کردن قطعات از دمایی بالاتر از Acm در هوا سرد می شوند، ممکن است باعث تشکیل مجدد شبکه پیوسته کاربید در مرز دانه‌ های آستنیت وجود دارد. در این صورت میکروساختار حاصل ممکن است تا حدودی فولاد را ترد و شکننده کند. اگر قرار باشد که این فولاد سخت شود، در ضمن آستنیته شدن مجدد (به منظور سخت کردن) شبکه پیوسته کاربید شکسته شده و ذرات مجتمع و کروی کاربید به دست می آید.

 

به دلیل اینکه در نرماله کردن قطعات در هوا سرد می‌شوند، میکرو ساختارهای به دست آمده اختلاف بسیاری  با میکرو ساختارهای حاصل از آنیل دارند. در نمودار تغییرات دما بر حسب زمان  (شکل اول) گستره‌ های دمایی مربوط به دگرگونی آستنیت به مخلوط فریت و پرلیت را برای فولاد هیپویوتکتویید در عملیات آنیل و نرماله کردن نشان می دهد. در شرایطی که در نرماله کردن فریت و پرلیت در دمایی پایین و با آهنگی بالاتر از آنیل کردن تشکیل می‌شوند، اندازه دانه‌های فریت و سمنتیت و فاصله بین لایه‌ای پرلیت هر دو کم می شوند. بنابراین، در مقایسه با خواص حاصل از فرایند آنیل، استحکام و سختی زیاد شده و انعطاف پذیری تا حدودی کم می شود. 

برای سرد کردن قطعات در هوا در حین انجام نرماله کردن باید به نکاتی توجه داشت. از جمله این نکات سرد شدن نقاط مختلف یک قطعه با آهنگ های سرد متفاوت می باشد. بدین منظور که اگر قطعه حجیم تر باشد، آهنگ سرد شدن قطعه کمتر خواهد بود. موردی که ذکر شد مربوط به به مقدار حرارتی که باید از داخل قطعه به خارج هدایت شود می باشد. به عبارت دیگر می توان گفت اگر قطعه حجیم تر باشد باید زمان بیشتری صرف شود تا دمای قسمت مرکزی آن افت پیداکند

از اثر ابعاد قطعه بر روی آهنگ سرد شدن، دو نتیجه مهم استنتاج می شود؛ اول، در مقاطع خیلی بزرگ آهنگ سرد شدن سطح قطعه ممکن است به طور قابل ملاحظه‌ای بیشتر از ناحیه داخلی باشد و در نتیجه باعث ایجاد تنش در آن شود. دوم اینکه در قطعات خیلی کوچک، به خصوص در مورد فولاد های آلیاژی، سرد شدن در هوا ممکن است منجر به تشکیل بینیت و یا حتی مارتنزیت به جای مخلوط فریت و پرلیت شود. باتوجه به این نکته توصیه می‌شود که عملیات نرماله کردن بر روی فولادهای آلیاژی اعمال نشود.

  

برای فولاد گرم نوردیده شده                                            TS=27+56Cp

برای فولاد آهنگری شده                                                 TS=27+50Cp

برای فولاد ریخته گری شده                                            TS=27+48Cp

 

در اینجا Cp که به مجموع پتانسیل‌ های کربن (Carbon Potentials) موسوم است از رابطه زیر به دست می آید:

همان گونه که از معادله‌های فوق مشخص است، اثر اندازه و ابعاد قطعه در استحکام کششی در نظر گرفته نشده است.

 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

                  

تولیدکنندگان صنعت فولادسازی کشوربا کاهش تقاضا و انبار شدن کالا روبه‌رو شده اند زیرا به اندازه زیادی فولاد تولید شده بود. به عنوان یکی از راهکارهای چرخه این صنعت میتوان به تعیین اهداف صادراتی و گسترش بازارهای جهانی اشاره کرد،البته تغییر رویه از سمت تولید فولاد خام و ساده به سمت تولید فولادهای آلیاژی باشد میتواند بهترین راهکار برای خروج از چنین رکود و اشباع تولیدی باشد. در واقع اگر همچنان کارخانه های تولید فولاد کشور اقدام به تولیدات ساده و خام کنند بطور نامحدودی کنند، در طی یک زمان میان مدت جزتولید انبوه و پر کردن بازار اتفاق دیگری برایشان نخواهد افتاد.

بنابراین بهترین عکس العمل  این است که برای فرهم کردن زمینه ی بازار رقابتی در صنعت فولاد کشور ، کارخانه بیش از پیش تغییر رویه داده و تولیدات ویژه را در راستای برنامه‌های خود قرار دهند.زیرا این اقدام سبب میشود تا ایجاد ارزش‌افزوده بالایی برای این صنعت شود و می‌تواند در شرایط رکودی بازار وضعیت نجات‌دهنده ای باشد . البته باید به این موضوع آگاه بود که زیرساختارهای فولادسازی در کشور برمبنای تولید فولاد خام طراحی شده است، از این‌رو این تغییر رویه نیازمند فناوری جدید و دانش روز است.

از این‌رو برای ایجاد چنین تغییراتی نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتر در این زمینه هستیم. اما با علم به این موضوع که این تغییرات با هر میزان سرمایه‌ گذاری می‌تواند در بلند مدت به سود صنعت مادر در کشور باشد، یک ضرورت به‌ شمار می‌آید. از این‌ رو می‌ طلبد که با وجود سختی‌ های پیش‌رو در تغییرات زیرساختاری در فولادسازی کشور بیش از پیش به‌ سوی تولید فولادهای خاص‌ تر گام برداشت که البته این موضوع همت بیشتر بخش خصوصی را می‌طلبد.

شرکت فولاد حامیران دارای: 1)عاملیت فروش محصولات فولاد آلیاژی ایران  2)نمایندگی فولاد آلیاژی اصفهان 

 
 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

                  

جدید ترین گزارش به دست آمده از وضعیت فولاد در آلمان، بیانگر افزایش تولید فولاد در این کشور است. به دلیل رونق و بهبود یافتن بازار فولاد در آلمان، تولیدات فولاد در این کشور، در سه ماه اخیر افزایش یافته است. گفتنی است که شاهد رشد تولید 1.9 درصدی در ماه مارس نسبت به مدت مشابه در سال قبل هستیم. این آمار به دست آمده از حجم تولید درحالی است که در ژانویه و فوریه نیز به ترتیب 1.2 درصد و 2.6 درصد بهبود سالانه را تجربه کرده بود. در روز های بین ماه ژانویه تا مارس نیز در این کشور 10 میلیون و 980 هزار تن فولاد تولید شد که 1.8 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است. 

وضعیت فولاد در چین

چین اخیرا اعلام کرده است که قصد دارد شهر بزرگ و جدیدی بین پکن و تیانجین تاسیس نماید. لازم به ذکر است که این پروژه اقتصادی جدید، در مدت طولانی از مصرف داخلی فولاد در این کشور حمایت خواهد کرد و همین امر باعث شده است که بازار این کشور جو مثبتی را تجربه کند. در هفته گذشته نیز مقامات چینی در طی بیانیه ای اعلام کردند: در آینده ی نزدیک در استان هبی منطقه اقتصادی جدید شیونگان تشکیل خواهد شد. یک منطقه اقتصادی جدید مشابه شنزن و شانگهای خواهد بود و بین سه شهر اصلی پکن، شیازوانگ ( پایتخت هبی) و تیانجین (  یکی از بنادر اصلی چین) خواهد بود. وسعت این پروژه 22 هزار کیلومتر مربع تخمین زده شده است.

ساخت این منطقه اقتصادی جدید بین 8 تا 10 سال آینده 10 تا 15 میلیون تن فولاد در سال مصرف خواهد کرد. این میزان نیاز سالانه حدود 2 درصد از کل مصرف فولاد چین در سال گذشته را در بردارد. گفتنی است که برآورد شده بود تقاضای فولاد امسال 1.9 درصد افت خواهد داشت. لازم به ذکر است که  خرید فولادبرای این پروژه زودتر از 6 ماه دیگر آغاز نخواهد شد.

پیش بینی بازار فولاد بر این است که در آینده ی نزدیک شاهد تاثیر واقعی مصرف فولاد در چین باشیم؛ همچنین در حال حاضر در مجموع، جو بازار تحت تاثیر این خبر مثبت قرار گرفته است. البته چشم اندازهای مختلفی در مورد شکل گیری این منطقه اقتصادی نیز مطرح است. از آنجایی که چندین منطقه اقتصادی مشابه در چین وجود دارد، فعالان بازار مطمئن نیستند دولت تا چه زمانی از این پروژه حمایت خواهد کرد و این منطقه اقتصادی چطور موفق خواهد شد تا مسیرتوسعه خود را هموار سازد.

شرکت حامیران استیل، دارای نمایندگی رسمی فولاد بهلر آلمان .

 


  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

                    

طی چشم انداز های که در افق 1404 مطرح شده است، یکی از اهدافی که برای توسعه صنعت فولاد کشور برنامه ریزی شده، صادرات فولاد در سطح جهانی می باشد. بدین منظور که 4% از صادرات جهانی فولاد به ایران اختصاص یابد. طبق گزارشات و آمار های بدست آمده، از سال های 90 تاکنون، حجم صادرات فولاد ایران روند افزایشی داشته است. لازم به ذکر است که سال 95 اوج صادرات فولاد ایران بود که در این سال بیشترین حجم از صادرات را گزارش شده است.

در حال حاضر اگرچه که صنعت فولاد ایران توانسته به برنامه های از قبل ریخته شده نزدیک بشود و شرایط برای دستیابی به این برنامه ها تا حدی هموار بود اما برای رسیدن به افق 1404 که فاصله ی زیادی را داریم، باید همگان کمک کنند و مشکلات سر این راه تا حد زیادی کاهش یابد؛ تا بتوان به درستی در این مسیر گام برداشت. طی برسی های صورت گرفته از وضعیت فولاد کشور متوجه می شویم که برای به نتیجه رسیدن اهدافی که در افق 1404 آمده، عظمی جدی و برسی های دقیق تری نیاز است.

اقدامات مورد نیاز برای افزایش صادرات فولاد ایران:

مورد ارزیابی قرار گرفتن کشور هایی که دارای سابقه تجاری با ایران هستند. برای حفظ ادامه ی تجارت با این کشور ها باید وضعیت اقتصادی آنها برسی بشود. این برسی ها باعث می شود تا فرصت های مناسبی در آینده ی نزدیک برای کشور ما فراهم بشود و از آنها به نحو احسن استفاده شود. این اقدام کمک دیگری میکند تا در صورت بروز موانع صادرات، پیش بینی هایی را از قبل تدارک دید.

البته از سوی دیگر در بررسی بازارهای هدف صادرات فولاد ایران باید به‌دست آوردن بازارهای جدید علاوه بر مسائل جغرافیایی و اقتصادی کشورها مورد بررسی قرار گیرد که این امر نیازمند بررسی حضور کشورهای رقیب و برنامه‌های صادراتی آنها است، چرا که به‌ طور حتم فاصله گرفتن از فضای برنامه‌های صادراتی کشورهای رقیب و کیفیت و نوع محصولات آنها باعث از بین رفتن فرصت‌ ها و فراهم شدن شرایط رشد برای سایر کشورها خواهد شد.

برخی از محصولات فروش شرکت حامیران: فولاد سردکار - فولاد گرمکار - فولاد تندبر - فولاد پلاستیک - فولاد خشکه هوایی - فولاد بهلر - فولاد SPK - فولاد MO 40 - فولاد VCN 150 - فولاد 44 33 - ورق CK 45

 


  • hamiran steel