شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی

شرکت فولاد حامیران با بیش از 50 سال تجربه درزمینه صنعت فولادهای آلیاژی از بزرگترین و معتبرترین مراکز توزیع فولاد های آلیاژی در ایران به شمار می رود این شرکت هر ساله با بررسی علمی بازار فولاد و بروز رسانی تجهیزات خود تلاش مینماید تا محصولاتی با کیفیت و عملکرد بالا را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

۲۰ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در شرایطی که تصور می شد بیشترین سود از بالا رفتن قیمت دلار را بخش معدن می برد و فعالان این بخش از این افزایش قیمت ها استقبال می کنند، در حال حاضر شاهد روند معکوس از موضوع هستیم. اما با این وجود در شرایطی که رکود بر بازار حاکم است بیشترین فشار بر معادن وارد می شود که همین فشار تا کنون موجب تعطیلی تعداد بسیاری از معادن در سطح کشور شده است. اما در اینباره کارشناسان بر این عقیده هستند که با خروج بازار از رکود مجددا معادن رونق خواهند یافت و با انجام فعالیت های اکتشافی دقیق می توان سود بسیار مطلوبی از معادن کوچک بدست آورد. در حال حاضر موضوعی که موجب اختلال در کار این معادن شده است، عدم وجود سرمایه برای اجرای فعالیت های معدنکاری می باشد که برای حل این مشکل دولت می تواند با ارائه تسهیلات کم بهره به معدنکاران موجب فعال شدن کار آن ها شود. با توجه به وضعیت بوجود آمده، عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ‌آهن ایران شرایط حال حاضر معادن کشور را یکی از بحرانی ترین سال های بخش معدن دانست.

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، سجاد غرقی عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ‌آهن ایران در گفتگویی با اشاره به وضعیت بحرانی معادن کوچک و متوسط کشور عنوان کردک در سال های اخیر بسیاری از معادن کوچک و متوسط به دلیل کاهش جهانی قیمت سنگ آهن سال های بحرانی را پشت سرگذاشتند.

و در ادامه با اشاره به سیاست های حمایتی از بخش معادن کشور افزود: با وجود مشکلات بوجود آمده، شاهد هیچگونه سیاست های حاکمیتی جهت حمایت از معدن کشور طی این سال ها نبوده ایم و در شرایط فعلی تنها پیشنهاد حذف معافیت های مالیاتی در مورد صادرات محصولات معدنی دردستور کار قرار گرفته است.اعمال این قوانین در حالیست که اکثر معادن کشور تعطیل و نیمه تعطیل هستند و به دشواری می توانند صادرات انجام دهند. به همین دلیل میزان صادرات معدنی کاهش و هزینه های گمرکی و صادرات افزایش یافته است. تمامی این اقدامات نیز به بهانه جلوگیری از خام فروشی صورت می گیرد که عبارت اشتباهی است.

غرقی در تشریح اینکه چرا عبارت جلوگیری از خام فروشی اشتباه است توضیح داد: جلوگیری از خام فروشی اساسا واژه اشتباهی است زیرا هر کالای مصرفی برای زنجیره بعدی خود خام محسوب می شود. برای مثال شمش فولاد برای تبدیل شدن به ورقه های فولادی مواد خام به حساب می آید. به همین دلیل این عبارت برای محصولات معدنی کاربرد ندارد.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولاتی همچون قیمت فولاد بهلر ، قیمت فولاد HSS ، قیمت فولاد آلیاژی و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، هر ساله با ورود به ماه رمضان میزان تقاضا در بازار کاهش می یابد. در سال جدید نیز پس از ورود به ماه مبارک رمضان و نزدیکی به زمان بارش باران های موسمی در شرق آسیا تا به حال شاهد کاهش میزان تقاضا و همچنین افزایش قیمت در بازار بودیم. این وضعیت تا به امروز موجب ثبات بازار های جهانی شده است البته در هفته های اخیر شاهد افزایش قیمت در بازار های جهانی فولاد نیز بوده ایم. در حال حاضر بروز این اتفاقات موجب شده تا رونق حقیقی و افزایش قیمت ها به تاخیر افتد و تنها در برخی مواقع شاهد تحرکات قیمتی بسیار ناچیزی در بازار فولاد و مواد اولیه بوده ایم.

خبر های بازار فولاد حاکی از افزایش قیمت در بازار ورق می باشد. اگر چه در حالت کلی کاهش تقاضا در این بازارها نیز دیده می شود. این کاهش تقاضا ها تا جایی محسوس بوده که عرضه ورق های فولادی کشور های مشترک المنافع معروف به CIS با افت قیمت مواجه شده است که این امر گواه از کمبود تقاضا در کشور های منطقه غرب اسیا، شرق اروپا و شمال آفریقا می باشد. این رخ داد در شرایطی است که قیمت بیلت در این کشور ها افزایش یافته اما در دیگر کشور های جهان بیلت در ثبات بسر می برد.

طی هفته گذشته قیمت سنگ آهن وارداتی خلوص 62 درصد از نرخ ۴/ ۶۷ دلار در هر تن سی‌‌اف‌آر به ۶/ ۶۶ دلار به ازای هر تن کاهش یافت. همچنین در هفته گذشته نرخ بیلت صادراتی سی آی اس 525 تا 530 دلار در هرتن فول اعلام شد که این میزان در مقایسه با هفته گذشته 10 دلار افزایش یافت. قیمت میلگرد در بورس شانگهای چین 0.2 درصد کاهش یافت و با قیمت 576 دلار در هر تن فوب اعلام شد این کاهش قیمت در شرایطی رخ داد که قیمت این مقطع در اواسط هفته به 583 دلار نیز رسید ه بود.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولاتی همچون قیمت فولاد بهلر ، قیمت فولاد HSS ، قیمت فولاد آلیاژی و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، طی روز های اخیر انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور آمار جدیدی از صادرات، واردات، مصرف ظاهری و سهم هر محصول از تولید در سال 96 را منتشر کردند. طبق گزارش منتشر شده کشور ما توانست طی سال 96 در کل حدود 21 میلیون و 884 هزار تن فولاد میانی را تولید کند که این میزان نسبت به سال گذشته حدود 19 درصد رشد داشته است. میزان تولید این محصول در سال گذشته 18 میلیون و 466 هزار تن گزارش شده است.

خبرهای بازار فولاد حاکی از تولید 11 میلیون و 658 هزارتنی بیلت و بلوم از این میزان تولید در سال 96 می باشد، همچنین از مجموع تولیدات 10 میلیون و 226 هزار تن سهم اسلب ها شده است. در این میان تولید بیلت و بلوم حود 23 درصد و اسلب حدود 14 درصد رشد داشته است.

همچنین طی سال گذشته فولاد سازان کشور در کل 19 میلیون و 776 هزار تن انواع محصولات فولادی را به تولید رساندند. میزان تولید محصولات فولادی سال 96 در مقایسه با سال 95 حدود 9 درصد رشد داشته است. میزان تولید این محصولات در سال 95 حدود 18 میلیون و 151 تن گزارش شده است.

در میان محصولات فولادی، بیشترین حجم تولید متعلق به ورق گرم می باشد که حدود 7 میلیون و 737 هزار تن بوده است. تولید این محصول در سال 96 رشد 11 درصدی داشته است. اما میزان تولید میلگرد ها در سال 96 با افت مواجه شده و در سال گذشته حدود 6 میلیون و 243 هزار تن میلگرد تولید شده است. تولید ورق سرد، ورق پوشش دار و تیرآهن در سال گذشته به ترتیب 20 درصد،37 درصد و 14 درصد رشد داشته است. میزان تولید ورق سرد دو میلیون و 303 هزار تن، ورق پوشش دار یک میلیون و 511 هزار تن و تیرآهن یک میلیون و 123 هزار تن گزارش شده است. بیشترین سهم را در بین محصولات فولادی ورق گرم داشته است که 39.1 درصد از مجموع تولیدات را داراست. همچنین میلگرد ها سهم 31.6 درصدی، ورق سرد 11.6 درصد و ورق پوشش دار 7.6 درصد را برای خود به ثبت رسانده اند.  

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولاتی همچون قیمت فولاد بهلر ، قیمت فولاد HSS ، قیمت فولاد آلیاژی و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

آینده بازار فولاد

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، در حال حاضر بازار فولاد کشور احتیاج به یک روند ثبات ماندگار دارد. در حقیقت این بازار نیاز به یک شرایطی دارد تا بتوان در آن خرید و فروش کرد و میزان تقاضا در آن با افزایش رو به رو شود. بررسی های بازار فولاد از ابتدای سال جاری تا کنون نشان دهنده نوسانات بسیار زیاد از جمله کاهش و افزایش در این بازار می باشد که این روند پر افت و خیز به مذاق تجار خوش آمده و برای آن ها شرایط مطلوبی بوده است. بطوری که تجار فولاد به دنبال ایجاد روندهای افزایشی کاهشی و ایجاد تکاپو در بازار زیر سایه ثبات عواملی همچون دلار و ارز هستند.

با توجه به گفته فعالان بخش فولاد، در این میان چنانچه قیمت دلار از این میزان هم بیشتر شود، باز ه مشکلی در روند فعالیت بازار فولاد به وجود نخواهد آمد اما یک شرط مهم وجود دارد و آن ثبات بازار ارز می باشد. بدین معنی که باید نرخ دلار ثابت باشد و با همان نرخ ثابت میان متقاضیان خرید و فروش شود و میزان نوسانات ارزی در داخل کشور به حداقل رسد.

 یک موضوع دیگری در بازار فولاد وجود دارد و آن روند تدریجی از دست دادن بازار می باشد. طی مدت زمانی که با افزایش قیمت محصولات در بازار های مختلف رو به رو می شویم، روند بازار واردات در کشور تقویت شده که این موضوع برای بازار داخلی کشور امری خطرناک می باشد. زیرا واسطه ها و دلالانی که در این بین به دنبال برقراری روابط ویزه ای هستند به راحتی اجازه رشد پیدا کرده و به دنبال رشد آن ها کارخانه های دولتی فولاد کشور متضرر خواهند شد.

با توجه به شرایط بوجود آمده در بازار داخلی فولاد، پیش بینی این بازار برای کارشناسان بسیار دشوار بوده و تقریبا انجام آن غیر ممکن می باشد. برای مشخص شدن وضعیت بازار فولاد کشور باید منتظر اعلام قیمت شمش فولاد و دیگر محصولات تاثیر گذار بر این بازار در هفته پیش رو بمانیم.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، در فروردین ماه سال جاری میزان تولید شمش در شرکت های بزرگی فولادی کشور حدود 23 درصد افزایش یافت.

گزارشات بدست آمده از میزان تولید این کاخانه ها حاکی از 685 هزار و 47 تن شمش فولاد در اولین ماه از سال جدید می باشد. در این میان با بررسی تولیدات هر کارخانه به این مهم دست یافتیم که میزان تولید شمش فولاد کارخانه فولاد مبارکه که خو.د متشکل از فولاد مبارکه،سبا فولاد و هرمزگان می باشد، حدود 857 هزار و 436 تن می باشد. همچنین فولاد خوزستان توانست 342 هزار و 862 تن شمش فولاد را تولید کند. کارخانه های ذوب آهن اصفهان با تولید 210 هزار و 188 تن، فولاد کاوه جنوب 92 هزار و 122 تن، فولاد خراسان 91 هزار و 120 تن، چادرملو 67 هزار و 103 تن و فولاد آلیاژی ایران 24 هزار و 216 تن به ترتیب در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در فروردین ماه سال جاری 8 شرکت فولاد سازی توانستند 961 هزار و 837 تن محصول را به تولید رسانند که این میزان در مقایسه با سال گذشته 10 درصد رشد داشته است.

همچنین دیگر کارخانه های تولید از قبیل فولاد مبارکه 597 هزار و 280 تن، ذوب آهن اصفهان 195 هزار و 121 تن، فولاد اکسین 61 هزار و 167 تن، فولاد خراسان 56 هزار و 281 تن، فولاد آلیاژی ایران 14 هزار و 157 تن، فولاد آذربایجان 26 هزار و 825 تن، ورق چهار محال و بختیاری 10 هزار و 528 تن و گروه ملی صنعتی فولاد ایران 478 تن در سال گذشته تولید داشته اند.

در فروردین ماه سال جاری شاهد افزایش تولید اهن اسفنجی در کشور نیز بوده ایم. شرکت های مجتمع فولاد مبارکه (مبارکه، سبا و فولاد هرمزگان)، فولاد سفیددشت، فولاد کاوه جنوب، آهن و فولاد غدیر، شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، فولاد خوزستان، فولاد خراسان و ذوب آهن اصفهان یک میلیون و 756 هزار و 724 تن در سال جاری آهن اسفنجی را به تولید رسانده اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 12 درصد رشد داشته است.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، با توجه به اتفاقات رخ داده در روز 23 اردیبهشت، این روز را می توان یک روز عجیب در رفتار معاملاتی فولاد در بورس کالا دانست. در شرایطی که بدلیل وجود عوامل تاثیر بر میزان عرضه و تقاضا پیش بینی می شد عرضه شمش و آهن اسفنجی با رقابتی ۴ تا ۵ درصدی مواجه شود، رفتاری معکوس رخ داد و موجب بهم ریختگی معادلات کارشناسان و تحلیل گران شد.

 آمارهای منتشر شده از بورس در روز سه شنبه تا حدود دارای تنقض است که نیاز است با دقت بالاتری مورد بررسی قرار گیرد. اولین موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد فروش شمش فولاد کاوه جنوب به قیمت پایه می باشد! در اتفاق در حالی رخ داد که تمامی شرایط برای یک رقابت 5 درصدی مهیا بود. از کف ۵۰۰ تنی خرید گرفته که در دقایق پایانی به ۱۰۰ تن هم کاهش یافت تا قیمت پایه که بیش از ۷ درصد ارزان تر از قیمت معامله شمش فولاد خوزستان اعلام شده بود.

در این میان سوال مهمی که بوجود می آید در مورد میزان تقاضا می باشد. چرا که در روز 19 اردیبهشت ماه میزان تقاضا شمش فولاد خوزستان 85 هزار تن به ثبت رسید که از این میزان توانستند 30 هزار تن آن را تامین کنند. اما در روز 23 اردیبهشت ماه میزان تقاضا در تابلو بورس تنها 6500 تن اعلام شد که این امر غیر قابل باور می باشد چراکه نمی شود در 4 روز 50 هزار تن از نیاز نورد کاران تامین و یا فروکش کند! آیا آیا میانگین قیمت کنونی میلگرد در سطح ۲۸۰۰ تومان(با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) و شمش پایه ۲۲۴۰ تومانی برای نوردکاران جذابیت لازم را ندارد که نتوانسته آنان را به صحنه رقابت بکشاند؟

 علاوه بر موارد بالا در روز 23 اردیبهشت ماه یک رفتار عجیب دیگر در بورس کالا رخ داد. این بار ذوبی ها  رقابت 10 درصدی برای خرید آهن اسفنجی را به ثبت رساندند. نرخ پایه آهن اسفنجی جهان فولاد سیرجان بسیار مناسب و طبق پایه مصوبات وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص فرمول ۵۰ درصدی قیمت آهن اسفنجی و بر مبنای شمش فولاد خوزستان تعیین شده بود اما اینسری ذوبی ها بودند که با ثبت ۱۸ هزار تن تقاضا برای ۵ هزار تن عرضه، آهن اسفنجی مورد نیاز خود را ۱۱۵ تومان گرانتر اعلام کردند! اتفاقات بوجود آمده در بورس کالا موجب شده تا مسئولین دقت بیشتری بر این قضیه داشته باشند تا بتوانند از میزان این رفتار های عجیب کاسته و کنترل بازار را در دست گیرند.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری پس از بررسی های صورت گرفته به این مهم دست یافتم که قیمت ها تابع فاکتورهای اقتصادی نبوده و در انتظار تحولات سیاسی می باشند که همین امر موجب رکود را زیاد می کرد.

با توجه به این موضوع طی هفته سوم اردیبهشت ماه 97 شاهد نوسانات بسیار زیادی در بخش میلگرد ها بودیم. در روز  شنبه قیمت میلگرد آجدار از سایز 8 تا 32 بطور میانگین 27212 ریال اعلام شد. همچنین روز یکشنبه قیمت پایه آهن اسفنجی 11300 یرال اعلام شد که با قیمت 12320 ریال معامله شد.

اما انجام این معامله غیر معقول تلقی می شد چراکه در همان روز شمش گل گهر با نرخ کمتر در بازار پیشنهاد می شد اما متقاضی خریدی برای این شمش وجود نداشت. به دنبال معامله این شمش، نرخ آن تا حدود 300 ریال به ازای هر کیلو بهتر شده و در پی آن قیمت میلگرد به 28121 ریال رسید. این اتفاق در شرایطی رخ داد که میزان معاملات در بازار محدود بود و خرید و فروش به آرامی صورت می گرفت که همین موضوع موجب شد تا در روز سه شنبه با 130 ریال کاهش بطور میانگین قیمت آن به 28030 ریال رسد.

نهایتا در روز چهارشنبه شمش با قیمت 24192 ریال در بورس بازار فروخته شد و برخی از کارخانه ها قیمت هایشان را تا مرز 30000 ریال به ازای هرکیلو اعلم نمودند اما هیچگونه خرید و فروشی صورت نمی گرفت زیرا تاثیرات این نوع عرضه طی هفته های اینده نا مشخص بوده است.

در این میان امکان ورود مجدد شمش فولاد خوزستان با قیمت پایه 22000 ریال نقدی به بازار وجود دارد. این در شرایطی است که در حال حاضر بسیاری از انبار ها مملو از میلگرد ازران قیمت می باشد. از سویی دیگر جو بی ثبات و نگران کننده ای بر بازار حاکم شده است. اما در هر شرایطی یک موضوع را نباید فراموش کرد و آن این است که به دنبال محدودیت در صادرات نفت، طی روز های آینده شاهد افزایش فشار بر روی دیگر کالاهای صادراتی خواهیم بود.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

پس از لغو برجام از سوی رئیس جمهوری امریکا و اعلام اجرای تحریم های جدید برای ایران، سوالی که برای کارشناسان و فعالان در ای بازار بوجود می اید این است که  این تصمیم چه پیامدی برای برنامه توسعه ظرفیت فولاد خواهد داشت؟

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد،کشور ما از سال 2015 تا کنون بر اساس چشم انداز 1404 پیش رفته و قرار از میزان تولید سالانه خود را دو برابر کند. که این هدف قرار است تا سال 2025 میلادی مقرر شود. پس از توافق برجام در سال 2016 میلادی، شرکت های اروپایی از جمله SMS، دانیلی، سارال، اوتوتک و وستال پین میزان فعالیت هایشان را در پروژه های تولید و توسعه فولاد ایران گسترش دادند.

براساس گفته های پلاتس امکان دارد با لغو برجام از سوی ترامپ برای پروژه های یاد شده مشکل بوجود آید. چنانچه این اتفاق رخ دهد پیش بینی می شود کشور ما برای ادامه پروژه های توسعه فولاد و فلزات به فناوری ها چینی روی آورد.

طبق آمار بدست آمده، کشور ما طی سال های اخیر با افزایش میزان تولید نسبت به تقاضا، وانسته به یک صادر کننده بزرگ فولاد تبدیل شود. براساس آمار منتشر شده از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، کل میزان صادرات فولاد و آهن اسفنجی در سال گذشته از مرز 9 میلیون تن عبور کرده و رکود زده است. از این میزان، صادرات محصولات فولاد نیمه نهایی ۶.۸۵ میلیون تن بود که ۸۴ درصد رشد سالانه داشت.

طبق هدف گذاری های صورت گرفته برای صادرات آهن اسفنجی و فولاد در سال جاری، قرار است طی سال جدید کشور ما 12 تا 13 میلیون تن صادرات داشته باشد. همچنین میزان تولید فولاد خام در کشور طی سال جاری قرار است به 26 میلیون تن رسد که این میزان در سال گذشته 21 میلیون تن گزارش شده است. کشور ما دیگر  به آمریکا فولاد صادر نمی‌کند و بیشتر صادراتش به کشورهای آسیایی شامل تایلند، تایوان، اندونزی و فیلیپین و همچنین کشورهای خاورمیانه شامل عمان و کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا و ایتالیا صورت می‌گیرد.

بر اساس گفته منابع بازرگانی، صادرکنندگان ایرانی معمولا از اعتبارنامه استفاده نمی‌کنند و صادرات فولادشان معمولا از طریق معامله‌گرانی انجام می‌شوند که ارتباطات آمریکایی ندارند؛ در نتیجه انتظار نمی‌رود صادرات ایران از تجدید تحریم‌های آمریکا چندان متاثر شود به خصوص که صادرات فولاد ایران به دلیل نرخ مبادلات ارزی، رقابتی محسوب می‌شود.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، طی سال های اخیر بازار جهانی ورق زنگ نزن رشد خوبی داشته است. در میان سایر نقاط جهان، منطقه اسیا بیشترین میزان تجارت را طی سال اخیر داشته که البته کشور چین عامل اصلی کسب این رتبه در قاره آسیا محسوب می شود. پس از عصر انقلاب صنعتی در اروپا و آمریکا، صنایع در کشورهای این منطقه با نرخ ثابتی رشد کرده است؛ این در شرایطی است که کشورهای آسیایی در حال تجربه توسعه پرشتاب صنایع می باشند. این موضوع باعث افزایش تجارت ورق ضد زنگ، به‌عنوان محصولی پر کاربرد در صنعت و تجهیزات در آسیا شده است.

بیشترین میزان تجارت در بین محصولات ضد زنگ از ان ورق زنگ نزن می باشد که در سال 2016 حدود 77 درصد از کل میزان تجارت محصولات ضد زنگ را به خود اختصاص داده است. میزان رشد تجارت جهانی از ورق طی سال های 2012 تا 2016 حدود 5.4 دصد بوده است این در شرایطی است که در سال 2016 میزان تجارت این ورق بیش از 15 میلیون تن گزارش شده است که همین امر موجب شده تا روند رو به رشد تجارت جهانی این محصول کاملا مشهود شود.

طی سال های اخیر تجارت ورق زنگ نزن در دو قاره اسیا و اروپا متمرکزشده است. با توجه به اینکه ورق زنگ نزن در میان تمام حصولات ضد زنگ بیشترین کاربرد را در توسعه صنایع دارد، در نتیجه در منطقه هایی که ازلحاظ صنعتی رشد داشته اند همانند کشور های آمریکای شمالی، و همچنین مناطقی که بهره‌ چندانی از صنعت نبرده‌‌اند (مانند مناطق آفریقایی) در تجارت جهانی این محصول تغییر چندانی رخ نداده است.

در مقابل مناطقی مانند آسیا که بسیاری از کشورهای روبه رشد در آن واقع شده است، سرعت رشد و توسعه صنایع موجب تغییراتی در عرصه تولید و تقاضای ورق زنگ‌نزن شده و به‌دنبال آن تجارت نیز تغییرات قابل توجهی داشته است.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد ضد زنگ ، قیمت فولاد MO40 ، قیمت فولاد فنر و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel
  • ۰
  • ۰

به گزارش حامیران در اخبار بازار فولاد، عرضه 22000 ریالی فولاد خوزستان موجب شد تا بازار آهن اسفنجی به ثبات برسد. تا پیش از این عرضه قیمت پایه آهن اسفنجی 12200 ریال به ازای هر کیلو بود اما پس از این عرضه به 11800 ریال رسید. این در شرایطی است که عرضه آهن اسفنجی با محدودیت مواجه شده است اما با وجود این شرایط با توجه به تجربه صادرات در سال های گذشته کارخانجات داخلی بر روی مدار صادرات قرار گرفته اند. با توجه به تصمیمات دولت، قصد دارد تا ارز پتروشیمی، فولاد و صادرات شرکت های دولتی را به بانک مرکزی بازگرداند. در پیش گرفتن این سیاست موجب خواهد شد تا میزان حمایت از صادرات این کالا ها بیشتر شود.

طی هفته گذشته شاهد صدور بخشنامه ای از سوی وزارت صنعت بودیم. براساس این بخشنامه از این پس باید خریداران کالا در بورس تنها تولید کننده ها باشند که در سیستم بهین یاب ثبت نام کرده باشند. سیاست بکار گرفته شده همان سیاست زمان جنگ است که موجب تشدید کنترل و محدودیت ها شده بود و در نتیجه باعث قطع رابطه سرمایه با تولید شده بود. اما در حال حاضر با توجه به افزایش تولید و محبوس شدن سرمایه در بانک ها و مسکن و بورس، این سیاست جواب نمی دهد چرا که این سیاست ها مربوط به چهل سال گذشته بوده و به سرعت موجب شکست خواهد شد. در شرایطی که ما از بروکرات های با سابقه و 40 ساله در سیاست استفاده می کنیم نتیجه اش چیزی جز تکرار تجربه های قبل و عقب ماندن از دنیا نیست. موضوع تحریم ها باعث شده تا دولت به سمت تمرکز بیشتر کشیده شده و این تمرکز و کنترل در ساختار اقتصادی مشکل ایجاد خواهد نمود که نیاز به جهش دارد نه عقب نشینی.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت محصولات فولادی همچون قیمت فولاد spk ، قیمت فولاد اتومات و دیگر محصولات با شماره 63511-021 تماس برقرار کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام فولاد حامیران کلیک کنید

  • hamiran steel